Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & White part 2

_DSC0395
_DSC0385
_DSC0386
_DSC0382
_DSC0392

 

Jag köpte den här kjolen för ganska länge sedan i tro och hopp om att den ska användas flitigt under våren och sommaren tyvärr har sommaren dröjt och jag har inte pallat raka benen men nu när jag har det så kan jag allafall visa upp den i en outfit. Jag som är så smal och rätt kurvlös älskar den här kjolen som skapar snygga kurvor runt höften. känner mig lite som Kim Kardashian i den här kjolen. Allafall, kjolen är från gina tricot och jag såg i veckan när jag var inne där att den är på rean nu dessutom, tröjan, solglasögon och örhängena är från lindex, klackar från Nelly och kappa från Neiman Marcus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind