Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Structure

Bild 2013-04-18 kl. 14.14 #2

Jag har tagit en ofrivillig bloggpuse för att fundera ut lite lösa ändar i mitt liv. Jag har ju börjat på ett nytt jobb där jag jobbar jätte mycket, livet med familj tar upp väldigt mycket av min tid plus att vi håller på att renovera hemmet just nu så jag bor ur en gammal matkasse just nu. Förhoppningsvis så är vi klara snart (ja vi gör allting själva) så jag kan komma åt min garderob och lägga upp lite nya outfit inlägg. Så länge bjuder jag på denna bild som jag knäppte av alldeles nyss från min mans kontor där jag jobbar idag.  Jag inviger mina nya fina jeans från Neuw idag men ni får se dom närmre snarast. Senast på måndag så ska allting rulla på som vanligt här. Hoppas ni har tålamod.

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger