Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & White

IMG_0900
IMG_0901

 

black-and-white-wallpaper-1 032

 

Nu när vi håller på att renovera hemma så funderar jag på om man ska tapetsera en fondvägg. Jag är rätt så sugen på en svartvitt randig vägg. Tyvärr tror inte jag att det skulle passa så bra med våran nuvarande stil. Soffan har vi redan bestämt att vi ska byta ut när vi kommer hem från våran semester i höst (jag röstar på howard soffa). Men hur snyggt är det inte med svart vita detaljer i inredningen som på bilden längst ner. Svart vitt mot starka färger är så snyggt tycker jag men jag vet inte om jag skulle tröttna på det rätt snabbt, rätt typiskt mig som byter soffa och vardagsrumsbord 1 gång i halvåret…

Now that we finally are renovating our home I’m wondering whether to put wallpaper on one wall. I’m pretty eager for a black and white striped wall. I do not think it would fit so well with our current style. The sofa, we’ve already decided that we are replacing when we get home from our vacation in the fall (I vote for howard sofa). But how neat is it with black and white details in the interior as shown at the bottom. Black and white against bold colors is so neat, I think, but I do not know if I would get tired of it rather quickly, wich is typically me who switch sofa and coffee table 1 time every six months …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind