Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fringe

bild
bild-3
bild-5
bild-6
bild-2
bild-7
bild-4

 

Igår dammade jag av två favorit mocka plagg i garderoben. Min fina fransjacka som jag bytte mig till mot en skinnpaj med min bästis, mockasinerna fick jag med i bytet och hon fick ett par gamla acne klackar. Rättvist byte tycker jag. Gör ni också så när ni tröttnat på kläder? byter med era polare? Det är alla fall ett himla bra, ekonomiskt, miljövänligt och kul sätt att förnya sin garderob lite grann. Jeansen är från fornarina, tröja från gina tricot, solglasögon köpta i bangkok, armband från Sophie by Sophie och sjal från H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind