Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#22 The boots

_DSC2001
_DSC2000
_DSC1997
_DSC1987
_DSC1988
_DSC1993
_DSC1995

 

Älskar min nya stövlar från choies.com. Lädret är super mjukt och glänsande och dom är så bekväma. Jag har gått runt i dem hela dagen utan att inse att jag faktiskt gått i klackar. Jag stylade dem med två av mina favorit jackor för våren. Jeansjacka är en gammal en från Cheap Monday, den passar så bra till jeans med hög midja. Tshirten är också från Cheap Monday och suuuper mjuk och nästan genomskinlig. Bomberjacka är från Indiana Store här och jeans från H&M.

Snart livestreamas H&Ms visning från paris där dom visar höst 13. Det ska bli kul att se H&M’s kollektion. Tittar ni också? Jag postar mina favorit outfits från visningen här på bloggen senare.

LOVE, LOVE, LOVE my new boots from choies.com. The leather is super soft and shiny and they are so comfy. I’ve been walking around in them the whole day without realizing that I am wearing heels. I whore them with two of my favourite spring jackets. The jeans jacket is an old one from cheap monday, it goes so well with high waisted jeans. The tshirt is also from cheap monday and suuuper soft and almost seethrough. The bomber jacket is from indiana store here and jeans from H&M.

Soon H&M’s livestream from there paris fashion show aw13 will start and I am so exited to see how the collection will look like. Will you be watching? Later on I will post my favourite looks from the show.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind